Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
-20% Το πάρτυ των κατασκευών

Το πάρτυ των κατασκευών, είναι ένα πολύτιμο βοήθημα, που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

-Ελάτε όλοι μικροί και μεγάλοι να κάνουμε ένα πάρτυ, να παίξουμε, να μάθουμε, να κατασκευάσουμε, να ανακαλύψουμε για να αισθανθούμε έτσι τη χαρά της δημιουργίας.

-Βάζοντας τη φαντασία μας, την εμπειρία μας, τις ιδέες μας, τις σκέψεις μας, την τέχνη μας, την αντίληψή μας, ο καθένας χωριστά θα αποτυπώσει στα έργα του την προσωπική του πινελιά και φινέτσα.

-Η αισθητική αγωγή είναι μια τέχνη αλλά και η τέχνη είναι αγωγή.

-Το βιβλίο αυτό περιέχει απλές και εύχρηστες κατασκευές για όλο το χρόνο, με απλά και άχρηστα υλικά πολλά από τα οποία είναι και ανακυκλώσιμα, μαθαίνοντας και διδάσκοντας παράλληλα στο παιδί πέρα από την εικαστική τέχνη και μια σύγχρονη τέχνη την ανακύκλωση για την προστασία του πλανήτη και το σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο και στη φύση.


Κατασκευές για όλο το χρόνο

Δέσποινα Μέρκου

160 σελ.
ISBN 978-960-6742-08-8

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Το πάρτυ των κατασκευών

Δωρεάν μεταφορικά

Για ποσα ανω των 50 ευρώ Δωρεαν Μεταφορικά

  • Κωδικός Προϊόντος: 6742088
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 24,90€
  • 19,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 19,90€

Ετικέτες: Το πάρτυ των κατασκευών