Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ο Κορκοφίγκος στο μονοπάτι με τις εκπλήξεις

Ο Κορκοφίγκος και οι κολλητοί του φίλοι, πέρασαν τις διακοπές τους σ' ένα όμορφο χωριό της ορεινής Αρκαδίας, στο σπίτι της γιαγιάς της Λόλας Τουρλού. Όλοι συμφώνησαν πως ήταν οι καλύτερες της ζωής τους, ανάμεσα σε βουνά, δάση, ποτάμια, πουλιά και ζώα.
Και πώς να μην ήταν, αφού στο μονοπάτι με τις πολλές εκπλήξεις έζησαν τη φοβερή εμπειρία στη σπηλιά-λημέρι του μυθικού θεού Πάνα, συνάντησαν την τραυματισμένη ελαφίνα, επισκέφθηκαν το Λαογραφικό Μουσείο και είδαν τον "Άρχοντα" του φαλακρού βουνού τον αετό που ήταν φιλικός μαζί τους.
Αυτό που τελικά μάθανε τα παιδιά από τις περιπέτειές τους κατά τη διάρκεια των διακοπών, είναι ότι τα ζώα πάντα ανταποδίδουν την αγάπη που τους δίνουμε εμείς οι άνθρωποι.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ο Κορκοφίγκος στο μονοπάτι με τις εκπλήξεις

Δωρεάν μεταφορικά

Για ποσα ανω των 40 ευρώ Δωρεαν Μεταφορικά

  • 8,80€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 8,80€

Ετικέτες: Ο Κορκοφίγκος στο μονοπάτι με τις εκπλήξεις