Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
SPLENDOR-Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ - ΚΑ112226

Πριν από πολλά-πολλά χρόνια, ο Αυτοκράτορας της Κίνας δώρισε ως σύμβολο φιλίας στον Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας ένα αρκουδάκι Πάντα. Σας έχει ανατεθεί η ευαίσθητη αποστολή της φροντίδας του Πάντα, αλλά και του Αυτοκρατορικού κήπου μπαμπού. Καλλιεργήστε και αρδεύστε αγροτεμάχια ώστε να φυτρώσει σε αυτά μπαμπού, το μοναδικό φαγητό που τρώει το Πάντα. Προσοχή όμως: η λαχτάρα του ιερού ζώου για τους τραγανούς βλαστούς είναι τεράστια…Περιέχει οδηγίες σε ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, βουλγάρικα, ρουμάνικα Περιεχόμενα: 28 Αγροτεμάχια, 78 τμήματα Μπαμπού, 20 αρδευτικά κανάλια, 9 βελτιωτικά, 46 κάρτες, 4 ταμπλό παικτών, 8 μάρκες, 1 ζάρι, 2 φιγούρες, κανόνες ΑΤΟΜΑ: 2-4 ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 45’ ΗΛΙΚΙΕΣ: 8+

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

SPLENDOR-Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ - ΚΑ112226

  • Κατασκευαστής: ΚΑΙΣΣΑ
  • Κωδικός Προϊόντος: 137475
  • Διαθεσιμότητα:
  • 34,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 34,99€

Ετικέτες: SPLENDOR-Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ - ΚΑ112226