Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
-10% Dragons: The Nine Realms - Plowhorn και D'Angelo

Dragons: The Nine Realms - Plowhorn και D'Angelo

Με κρυστάλλινο βράχο, ιατρική τσάντα και κάμερα. Διαστάσεις Plowhorn: 25 x 20 x 16 εκ. (ΜxΠxΥ).
1.300 χρόνια μετά τις περιπέτειες του "Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας", οι δράκοι αποτελούν πλέον έναν μύθο για τον σύγχρονο κόσμο. Με αφορμή ένα σπάνιο γεωλογικό γεγονός ανοίγει μια τεράστια σχισμή με βάθος χιλιομέτρων στην επιφάνεια της γης και επιστήμονες από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται σε νέες εγκαταστάσεις για να μελετήσουν το μυστηριώδες φαινόμενο. Σύντομα, μια ομάδα παιδιών ανακαλύπτει όλη την αλήθεια για τους δράκους και το μέρος που κρύβονται -- ένα μυστικό που πρέπει να κρατήσουν για τον εαυτό τους ώστε να προστατεύσουν τους δράκους. Ο D'Angelo είναι γιος ενός πρώην στρατιώτη που είναι υπεύθυνος ασφάλειας του εργαστηρίου, είναι καλός και πολύ πειθαρχημένος. Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να απογοητεύσει τους γονείς του. Με έντονο ενδιαφέρον για την κτηνιατρική, γίνεται γρήγορα ο «δρακογιατρός» της ομάδας. Ο δράκος του D'Angelo ανήκει στην κατηγορία Tracker Class Dragons. Ανεξάρτητα του μεγέθους της, η Plowhorn είναι απόκληρη από την οικογένεια της καθώς είναι η μικρότερη της αγέλης. Η συμπόνια και η εμπιστοσύνη του D'Angelo τη βοηθούν να εκφράσει τα συναισθήματά της και μαζί να δημιουργήσουν ένα αχτύπητο δίδυμο. Ένα μικρό κέρατο στο κεφάλι του δράκου χρησιμεύει ως σέλα για τον D'Angelo. Τα πόδια, τα φτερά και το σαγόνι του δράκου κινούνται. Με το κέρατό της, η Plowhorn μπορεί να ανατινάξει τον μεγάλο κρύσταλλο. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών. Προειδοποίηση. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών λόγω κινδύνου πνιγμού από μικρά μέρη.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Dragons: The Nine Realms - Plowhorn και D'Angelo

  • Κατασκευαστής: Playmobil
  • Κωδικός Προϊόντος: 71082
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 49,99€
  • 44,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 44,99€

Ετικέτες: Dragons: The Nine Realms - Plowhorn και D'Angelo