Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
3D PUZZLE ΔΙΑΣΗΜΑ ΚΤΙΡΙΑ: Ο ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ (216 TEM) - 12563

Αυτό το γραφικό και παραδοσιακό ανεμόμυλο εξοχικό στιλ θα εξετάσουμε την αναισθητοποίηση μόλις ολοκληρωθεί. Οι ανθεκτικό κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους τέλεια για να οικοδομήσουμε μια πραγματικά όμορφη ανεμόμυλο, με τα όπλα που περιστρέφονται. Ένα ολοκαίνουργιο Ravensburger 3D έννοια παζλ χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας παζλ από τη Γερμανία! Αυτό το παζλ χρησιμοποιεί το μοναδικό αρθρωτό πλαστικά κομμάτια, τα οποία υποδοχή μαζί για να χτίσουν μια εύρωστη και ισχυρή κτίριο. Δεν απαιτείται κόλλα! Παζλ έκανε 216 υψηλής ποιότητας πλαστικά κομμάτια και τα μέτρα που σχεδόν 40 εκατοστά ψηλό όταν ολοκληρωθεί. Κάθε κομμάτι του παζλ είναι τυπωμένο με έναν αριθμό στην πίσω πλευρά, οπότε μπορείτε είτε να συναρμολογήσετε το παζλ με το μάτι, ή απλά ακολουθώντας τους αριθμούς. Παζλ έρχεται με μια τυπωμένη πλακέτα βάσης, έτσι ώστε να μπορεί να εμφανίζεται σε ένα ράφι ή τραπέζι κορυφή. Απολαύστε μερικά από τα πιο διάσημα κτίρια του κόσμου στο σπίτι σας!

Κωδικός Προϊόντος: 068802
Εκδότης: RAVENSBURGER
EAN: 4005556125630
Χώρα έκδοσης: ΕΛΛΑΣ
Διατίθεται σε συσκευασία:
Σειρά: 3D PUZZLE ΔΙΑΣΗΜΑ ΚΤ
Μέση Διάρκεια: 30
Αριθμός Παικτών: 1+
Υποκατηγορία: 3D
Ιδανικό Για: ΠΑΙΔΙΑ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

3D PUZZLE ΔΙΑΣΗΜΑ ΚΤΙΡΙΑ: Ο ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ (216 TEM) - 12563

  • Κατασκευαστής: RAVENSBURGER
  • Κωδικός Προϊόντος: 068802
  • Διαθεσιμότητα:
  • 24,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 24,99€

Ετικέτες: 3D PUZZLE ΔΙΑΣΗΜΑ ΚΤΙΡΙΑ: Ο ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ (216 TEM) - 12563