Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
-10% Μοιραίο παιχνίδι

"Θέλω να καώ πάνω στο κορμί σου, να γίνουμε μια πύρινη αγκαλιά!...Θα σε περιμένω σαν τη διψασμένη γη, να σβήσεις πάνω μου κάθε ακόλαστη επιθυμία σου, κάθε σκέψη που έκανες τις μοναχικές νύχτες...", έγραφε στον Άνθιμο Παρίδη, η Λήδα, η γυναίκα του φίλου του. Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνος της πρότεινε να παίξουν τους ερωτευμένους, σ' ένα παιχνίδι μηνυμάτων που με τον χρόνο γίνονταν πιο καυτά, ώσπου κάποτε έφτασαν στο αληθινό πάθος. Έτσι τουλάχιστον πίστευε όταν κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, για να συναντήσει τη γυναίκα των ονείρων του, μα την επόμενη νύχτα βρέθηκε δολοφονημένος... Ο αστυνόμος Στέργιος Αγγέλης, μέσα από τις αμφιλεγόμενες πρώτες καταθέσεις, προσπαθούσε να φτάσει στα ίχνη του δολοφόνου. Ήταν άραγε η μοιραία γυναίκα, ο άντρας της -που τη ζήλευε παθολογικά- ή ο νεαρός που γύρισε στο σπίτι περίπου την ώρα του φόνου; Κι αν το μυστήριο κρυβόταν στο ραντεβού που είχε το ίδιο βράδυ ο Παρίδης; Τελικά και πάλι μια λεπτομέρεια θα έκανε τη διαφορά;...

Στοιχεία βιβλίου
Συγγραφέας Δημήτρης Χριστακόπουλος
ISBN 978-960-6742-53-8
Έτος Έκδοσης 05/2018
Σελίδες 224
Διαστάσεις 14Χ21
Εξώφυλλο Μαλακό εξώφυλλο

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Μοιραίο παιχνίδι

Δωρεάν μεταφορικά

Για ποσα ανω των 40 ευρώ Δωρεαν Μεταφορικά

  • 13,90€
  • 12,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 12,50€

Ετικέτες: Μοιραίο παιχνίδι