Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
-10% Τρελαντώνης

Ο Αντώνης ήταν ένα έξυπνο πειραχτήρι, που δεν άφηνε κανέναν στην ησυχία του: Τα παιδιά της γειτονιάς, τους θείους του, τις στάμνες του περίφημου Μπαρμπαγιάννη του Κανατά, ακόμα και τον σκύλο του βασιλιά! Ήταν τολμηρός, ανθεκτικός στα χτυπήματα και ριψοκίνδυνος. Έκανε ακροβατικά, έπιανε σαύρες, και κάποια μέρα δεν δίστασε να ανοιχτεί με μια βάρκα στο πέλαγος. Δικαιολογημένα, λοιπόν, του είχαν κολλήσει το παρατσούκλι: «Τρελαντώνης».
Καλοκαιρινές διακοπές γεμάτες τρέλες και σκανταλιές, μα και με αίσθημα δικαιοσύνης. Όταν έφταιγε, δεχόταν υπομονετικά τις τιμωρίες, για να κερδίζει έτσι τον θαυμασμό των μικρών του αδερφών, ενώ ο ίδιος ήθελε να μοιάσει στους ήρωες που πολέμησαν και έδωσαν την ελευθερία στην πατρίδα…
Ανεμελιά παιδικών χρόνων, αστείες καταστάσεις και συγκίνηση, εναλλάσσονται με χώρο δράσης την όμορφη γειτονιά της Καστέλας του Πειραιά και κάποιες από τις, τότε, κατακάθαρες παραλίες του.

Στοιχεία βιβλίου
Συγγραφέας Πηνελόπη Σ. Δέλτα
ISBN 978-960-6742-74-3
Έτος Έκδοσης 2020
Σελίδες 240
Εξώφυλλο Μαλακό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Τρελαντώνης

Δωρεάν μεταφορικά

Για ποσα ανω των 40 ευρώ Δωρεαν Μεταφορικά

  • 10,40€
  • 9,35€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9,35€

Ετικέτες: Τρελαντώνης