Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
-10% Τελευταίο δευτερόλεπτο

«Άνοιξε τη σιδερένια αυλόπορτα της μονοκατοικίας και λέγοντας «τρέξε!» για να ενεργοποιήσει  τις σωματικές της δυνάμεις, ξεχύθηκε σαν άνεμος στον έρημο δρόμο.
«Τζόαν!» τον άκουσε να ουρλιάζει, με φωνή ανάμεικτη από μεγάλο θυμό και λυπητερή παράκληση.
Για ένα δευτερόλεπτο ακινητοποιήθηκε, μα δεν γύρισε να τον κοιτάξει, αφού ήταν τέτοια η υποβλητική του δύναμη, που φοβόταν πως θα πέτρωνε, όπως όσοι αντίκριζαν το πρόσωπο της φοβερής Μέδουσας. Χωρίς ανάσες, από την αγωνία και την ένταση, άρχισε και πάλι να τρέχει, ψάχνοντας απεγνωσμένα την έξοδο προς τη σωτηρία. Θα τα κατάφερνε άραγε;…»
Αν η πρώτη εξαφάνιση της Αγγλίδας τουρίστριας ανησύχησε τον αστυνόμο Στέργιο Αγγέλη, οι επόμενες δύο προκάλεσαν συναγερμό, όχι μόνο στην Ασφάλεια, αλλά και στο Υπουργείο Τουρισμού. Τι κοινό είχε, άραγε, η Τζόαν και η Γιόχανα, με την Μπιργκίτε, που βρέθηκε νεκρή, θυσιασμένη λες, στον ναό της Αρτέμιδος, και ποιο ήταν το προφίλ του δολοφόνου;…
Ένα σύγχρονο και πειστικό αστυνομικό μυθιστόρημα, με ολοκληρωμένους χαρακτήρες, συναρπαστική πλοκή, και δράση που αυξάνει την αγωνία.


«Το καλύτερο, κατά τη γνώμη μου, βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα. Καλοδουλεμένο, με δυνατούς χαρακτήρες, σασπένς, και εξαιρετικό ψυχογράφημα του δολοφόνου. Ένα θρίλερ που διαβάζεται με μια ανάσα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα...»

«Τα αστυνομικά μυθιστορήματα του Δημήτρη Χριστακόπουλου είναι απόλυτα πειστικά, με αυθεντικούς διαλόγους, γρήγορη πλοκή, και αγωνία που σε κρατάει μέχρι το τέλος, αποζημιώνοντας έτσι και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη…»

«…Έχοντας διαβάσει όλη τη σειρά, θεωρώ πως δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τους αντίστοιχους ξένους συγγραφείς. Οι αστυνομικές περιπέτειές του, με πρωταγωνιστή τον αστυνόμο Στέργιο Αγγέλη, είναι βγαλμένες από τις σκοτεινές πτυχές της σημερινής κοινωνίας και τους γνωστούς αγνώστους της διπλανής πόρτας, και δοσμένες με τέτοιο αφηγηματικό τρόπο, που δύσκολα αφήνεις το βιβλίο από τα χέρια…»


Στοιχεία βιβλίου
Συγγραφέας Δημήτρης Χριστακόπουλος
Έτος Έκδοσης 06/2022
ISBN 9789606742842
Σελίδες 372
Διαστάσεις 14x21
Εξώφυλλο Μαλακό εξώφυλλο

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Τελευταίο δευτερόλεπτο

  • 14,90€
  • 13,40€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 13,40€

Ετικέτες: Τελευταίο δευτερόλεπτο