Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Πρωτότυπες κατασκευές και ιδέες με απλά υλικά-ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Σ' αυτό το βιβλίο θα βρείτε πρωτότυπες ιδέες για φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες κατασκευές με απλά υλικά. Μολυβοθήκες, κασετίνες, θήκες για σημειώσεις, ζωάκια, δέντρα φυλλοβόλα, τρακτέρ, πύργοι, χιονάνθρωποι, χιονισμένα χωριά και φρούτα είναι μερικές μόνο από τις 100 προτάσεις που περιέχει αυτός ο τόμος. Το παιδί θα μπορέσει να δημιουργήσει με υλικά από τη φύση, όπως φύλλα, κλαδιά, καρπούς κλπ., ή άχρηστα υλικά που θα βρει στο σπίτι, όπως κουτιά από γάλα ή αναψυκτικό, χαρτοσακούλες, χάρτινα πιάτα, χαρτοπετσέτες, στελέχη από χαρτιά υγείας, πλαστικά μπουκάλια κ.ά., όμορφες και πολύ απλές κατασκευές που θα δωρίσει, θα χρησιμοποιήσει, θα παίξει μ' αυτές ή θα διακοσμήσει το χώρο του.

Με πατρόν

Σπυριδούλα Πια
109 σελ.
ISBN 978-960-7936-44-8

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Πρωτότυπες κατασκευές και ιδέες με απλά υλικά-ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ

  • Κωδικός Προϊόντος: 7936448
  • Διαθεσιμότητα:
  • 24,90€
  • 12,45€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 12,45€

Ετικέτες: Πρωτότυπες κατασκευές και ιδέες με απλά υλικά-ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΧΕΙΜΩΝΑΣ