Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Μαθαίνω, παίζω, δημιουργώ 4

Οι κατασκευές "Μαθαίνω Παίζω Δημιουργώ" είναι μια πρωτότυπη σειρά που σκοπό έχει να καλύψει ένα κενό στο μάθημα της αισθητικής και καλλιτεχνικής αγωγής. Το κάθε βιβλίο περιέχει χριστουγεννιάτικα και πασχαλινά στολίδια, καθώς και υπέροχες κατασκευές για όλο το χρόνο. Το παιδί δημιουργεί με πολύχρωμα χαρτόνια και διάφορα άλλα υλικά που μπορεί να βρει παντού. Σε κάθε βιβλίο υπάρχουν πατρόν σε φυσικό μέγεθος που απαιτούνται για κάθε κατασκευή. Τα θέματα είναι ειδικά επιλεγμένα έτσι ώστε να βοηθήσουν το παιδί να αναπτύξει τη φαντασία του, την αισθητική του και όποια άλλη δημιουργική τάση του, ενώ συγχρόνως του μαθαίνουν να ερευνά και να παρατηρεί το περιβάλλον μέσα από τα χρώματα και τα σχήματα. Είναι βέβαιο ότι η σειρά αυτή θα προσφέρει ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού, μάθησης και ομαδικής συνεργασίας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Μαθαίνω, παίζω, δημιουργώ 4

  • 9,90€
  • 8,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 8,90€

Ετικέτες: Μαθαίνω, παίζω, δημιουργώ 4