Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ

Μια αγκαλιά ποιήματα, παιδικές νότες, βγαλμένες απ' την ψυχή της συγγραφέως, για ν' αγγίξουν και να ξεδιπλώσουν τις καρδιές των παιδιών και να τις γεμίσουν με στάλες αγάπης και χαράς. Ποιήματα σχολικά, ιστορικά, πατριωτικά, για όλες τις γιορτές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου, για εθνικές γιορτές, θρησκευτικές, για το τέλος του χρόνου, για γενέθλια, για το βιβλίο, για τις εποχές και τη φύση. Ποιήματα για τόπους και τοπία, για την ειρήνη, για τον πολιτισμό και τους ολυμπιακούς αγώνες. Σ' αυτό το καλαίσθητο βιβλίο οι εκπαιδευτικοί βρίσκουν λύσεις θεματικές, οι γονείς περνούν λίγες ώρες ανάπαυσης και τα παιδιά αντλούν μηνύματα, απαραίτητα για την παραπέρα πνευματική και κοινωνική τους ανάπτυξη. Και όπως αναφέρει στον πρόλογό του ο εξαίρετος συγγραφέας και εκπαιδευτικός Αντώνης Δελώνης "τα ποιήματά της είναι τρυφερά, ζεστά που γίνονται τραγούδι και η θεματολογία τους εκφράζει το παιδί της εποχής μας".

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ

  • 12,02€
  • 9,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9,99€

Ετικέτες: ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ