Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΑΙΖΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ 8

Κατασκευάζω, παίζω, δημιουργώ με καλλιτεχνικές ιδέες. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει αγάπη, μεράκι, φαντασία, δεξιοτεχνία, αισθητική καλλιέργεια και ατέλειωτες ώρες δουλειάς. Να ξεχνάς ό,τι άλλο και να ζεις γι' αυτό το σκοπό την ώρα που δημιουργείς με όλες τις αισθήσεις σου. Λουλούδια λογής - λογής, δέντρα, ζώα, πουλιά, σχέδια για όλο το χρόνο. Ανθρωπάκια διάφορα, χριστουγεννιάτικα, αποκριάτικα και πασχαλινά. Υπέροχες κατασκευές με υλικά που υπάρχουν στο εμπόριο, αλλά κυρίως με απλά, άχρηστα υλικά που βρίσκονται γύρω μας. Κι αυτό είναι το μήνυμα: "Δεν πετάμε τίποτα".
Το τρίτομο αυτό έργο, εκτός από την πρακτική και αισθητική βοήθεια που προσφέρει στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τα παιδιά, κάνει τα απλά υλικά να φαίνονται χρήσιμα. Προσφέρει στα παιδιά τη χαρά της δημιουργίας. Ξεφυλλίστε τα βιβλία και δείξτε την εκτίμηση σας με ένα δικό σας σχέδιο, τοποθετώντας τη δική σας σφραγίδα δημιουργίας.
Καλή επιτυχία!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΑΙΖΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ 8

  • 9,90€
  • 8,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 8,90€

Ετικέτες: ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΑΙΖΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ 8