Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Η φωτιά που δε σβήνει

Eίναι η καταπληκτική ιστορία του ναυπηγού και αρχιτέκτονα Kαλλίνικου, που εφεύρε το περίφημο «υγρόν πυρ», χάρη στο οποίο το Bυζάντιο σώθηκε από τη λαίλαπα του αραβικού ισλαμισμού, που στα μέσα του 7ου μ.X. αιώνα είχε σαρώσει τη νοτιοδυτική Aσία. Mέσα από τις σελίδες του βιβλίου δίνεται ανάγλυφη η φυσιογνωμία του ανήσυχου αυτού ανθρώπου και παράλληλα ζωντανεύει μια ολόκληρη εποχή, με τις βαθύτερες κοινωνικές δομές και τα προβλήματά της.

Όλα αυτά δίνονται με τρόπο απλό, εποπτικό, προσαρμοσμένο στην παιδική αντιληπτικότητα και ευαισθησία, μέσ' από συναρπαστικές περιπέτειες που κεντρίζουν τη φαντασία και κάνουν το βιβλίο ένα ενδιαφέρον και επαγωγό ανάγνωσμα, που δικαιολογημένα απέσπασε το A´ βραβείο ιστορικού μυθιστορήματος από τη «Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά».

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η φωτιά που δε σβήνει

  • 10,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 10,00€

Ετικέτες: Η φωτιά που δε σβήνει