Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
-10% Η ευαισθησία είναι η νέα δύναμη

Η ευαισθησία είναι η νέα δύναμηΗ Ανίτα Μούρτζανι μας παρουσιάζει τον νέο ορισμό της λέξης «δύναμη».

Σας έχει τύχει ποτέ να πείτε «ναι» όταν σας ζητούν κάποια εξυπηρέτηση, ενώ κάθε κύτταρο του κορμιού σας φωνάζει «όχι»; Σας έχουν πει ποτέ ότι είστε «υπερευαίσθητοι», «υπερβολικά συναισθηματικοί» ή ότι τα παίρνετε όλα «πολύ στα σοβαρά»;

Αν απαντήσατε καταφατικά σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ερωτήσεις, πιθανότατα είστε ενσυναισθητικoί, όπως η συγγραφέας. Οι ενσυναισθητικοί είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι άνθρωποι που νιώθουν και αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα, την ενέργεια και τις σκέψεις των άλλων. Το πρόβλημα είναι ότι όχι μόνο νιώθουν τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων αλλά και τα απορροφούν, γεγονός που μπορεί να τους επιβαρύνει, να τους οδηγήσει σε μια κατάσταση συναισθηματικής υπερφόρτωσης και να τους προκαλέσει αισθήματα σύγχυσης και χαμηλής αυτοεκτίμησης. Είναι τόσο πρόθυμοι να βοηθούν και να ικανοποιούν τους γύρω τους, ώστε συχνά πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης ή καταλήγουν να δίνουν στους άλλους περισσότερη ενέργεια απ’ όση μπορούν να διαθέσουν. Όμως η Ανίτα Μούρτζανι εξηγεί ότι οι ενσυναισθητικοί μπορούν να μεταμορφώσουν αυτό το δυσβάσταχτο συναισθηματικό φορτίο σε ένα πανίσχυρο εργαλείο.

Σε μια εποχή όπου τα χαρακτηριστικά της ευαισθησίας, της καλοσύνης και της συμπόνιας υποτιμούνται και απαξιώνονται, το βιβλίο βοηθάει τους ενσυναισθητικούς να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια που συναντούν στον δρόμο τους, να αναγνωρίσουν τα ιδιαίτερα, μοναδικά χαρακτηριστικά τους και να εκφράσουν τις ηγετικές ικανότητές τους.

 

Η Ανίτα Μούρτζανι, δημοφιλής ομιλήτρια διεθνώς και συγγραφέας βιβλίων που συγκαταλέγονταν για καιρό στη λίστα ευπώλητων των New York Times, ζει στην Αμερική με τον σύζυγό της, τον Ντάνι. Σκοπός της ζωής της είναι να ενδυναμώνει τον νου και την καρδιά των ανθρώπων με την ιστορία της μεταμορφωτικής εμπειρίας της και του θάρρους της. Γεννήθηκε στη Σιγκαπούρη από γονείς ινδικής καταγωγής και μεγάλωσε στο Χονγκ Κονγκ. Πριν από την επιθανάτια εμπειρία της εργαζόταν σε μεγάλες, γνωστές επιχειρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες: www.anitamoorjani.com


Στοιχεία βιβλίου
Συγγραφέας Anita Moorjani
Έτος Έκδοσης 2022
ISBN 978-960-645-246-8
Σελίδες 304
Διαστάσεις 14 x 20,5 εκ.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η ευαισθησία είναι η νέα δύναμη

  • Κατασκευαστής: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
  • Κωδικός Προϊόντος: 978-960-645-246-8
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 16,60€
  • 14,94€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 14,94€

Ετικέτες: Η ευαισθησία είναι η νέα δύναμη