Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
-15% DAS GROSSE DEUTSCHE LERNERGRAMMATIK

Ξεκάθαρος στόχος, ξεκάθαρη υλοποίηση: Με την απόλυτα προσαρμοσμένη στη Γερμανική γλώσσα έκδοση του μπεστ σέλερ "Γερμανική Γραμματική και Συντακτικό", του βιβλίου με το οποίο έμαθαν Γερμανικά ολόκληρες γενιές Ελλήνων, δημιουργήσαμε ένα βιβλίο γραμματικής - για εκμάθηση της γλώσσας και όχι ως εγκυκλοπαιδικό σημείο αναφοράς - για μαθητές Γερμανικών από εντελώς αρχάριους (Α1) έως απόλυτα προχωρημένους (C2+). Ακούγεται απλό, αλλά στην περίπτωση του βιβλίου „Die große deutsche Lernergrammatik“ του Σπύρου Κουκίδη τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Η „Die große deutsche Lernergrammatik“ μπορεί πρακτικά να χρησιμοποιηθεί από την πρώτη έως την τελευταία ώρα μαθήματος γερμανικών. Είναι ένα βιβλίο που μπορεί επίσης να φανεί πολύ χρήσιμο σε αυτοδίδακτους μαθητές. Το βιβλίο έχει ως βάση του όχι μόνο την επίσημη γερμανική γλώσσα αλλά και καθημερινές εκφράσεις. Κάθε κανόνας γραμματικής και συντακτικού, κάθε επεξήγηση γίνεται χειροπιαστή για το μαθητή με τη χρήση πινάκων και πολυάριθμων παραδειγμάτων. Σε κάθε παράγραφο υπάρχουν παραπομπές για το βιβλίο ασκήσεων „Das große deutsche Übungsbuch“, όπου ο μαθητής μπορεί να εξασκήσει το εκάστοτε γλωσσικό φαινόμενο.
Η "μπλε Γραμματική" μετά τη δεύτερη ολοκληρωτική της επανεπεξεργασία και την προσαρμογή της στη Γερμανική γλώσσα δεν έχει κρατήσει μόνο το χαρακτηριστικό της χρώμα, αλλά και όλα εκείνα τα στοιχεία που την έχουν κάνει τόσο επιτυχημένη και αγαπητή σε μαθητές και διδάσκοντες:
• Συνοπτική, ήπια προοδευτική ομαδοποίηση της διδακτέας ύλης, ούτως ώστε να μπορούν να βρουν ό,τι χρειάζονται τόσο αρχάριοι μαθητές με μικρές ανάγκες σε γνώσεις γραμματικής όσο και προχωρημένοι οι οποίοι χρειάζονται ένα βιβλίο που να τους καλύπτει την κάθε απορία για κάτι νέο ή ήδη γνωστό.
• Πάρα πολλά ταιριαστά και επίκαιρα παραδείγματα και πίνακες για κάθε φαινόμενο, ούτως ώστε να γίνεται στο μυαλό του μαθητή αμέσως η σύνδεση της θεωρητικής γνώσης με την πρακτική εφαρμογή των κανόνων.

ISBN: 978-960-8261-79-2


BarCode: 9789608261792


Εκδόσεις: Κουκίδης Σπύρος


Ημερομηνία Έκδοσης: 08-2015


Σελίδες: 312


Δραστηριότητα: Ξενόγλωσσα


Οικογένεια: Γερμανικά


Ομάδα: Γραμματικές (Γερμανικών)


Κατηγορία: A1/C2

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

DAS GROSSE DEUTSCHE LERNERGRAMMATIK

  • Κατασκευαστής: Κουκίδης Σπύρος
  • Κωδικός Προϊόντος: 61792
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 28,90€
  • 24,57€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 24,57€

Ετικέτες: DAS GROSSE DEUTSCHE LERNERGRAMMATIK