Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Εγώ νυν και αεί

Το χρυσό αυγό ράγισε. Όλες οι οντότητες περίμεναν να δουν τη μεγάλη γέννηση της ανθρώπινης φυλής. Σύμφωνα με τις πηγές του Ουρανού, σήμερα 29 Ιουλίου... έτος μιας πεπερασμένης εποχής γεννιέται ένα θείο θνητό πλάσμα, που θα διανύσει το ταξίδι του για κάποιους αιώνες, και θα σπείρει το μελλοντικό σπόρο της ανθρωπότητας. Αυτή η ψυχή ξέρει ότι θα περιπλανηθεί, θα αλλάξει οχήματα αρκετές φορές. Έχει προβλεφθεί να πονέσει, να κυβερνήσει, να πεινάσει, να αγαπήσει... Μακρύ ταξίδι θα κάνει για να φτάσει να αποκτήσει αυτοεπίγνωση. Να βιώσει όλους τους κραδασμούς του ΠΑΤΕΡΑ του μέχρι να ενταχθεί πλήρως στην Συμπαντική Πηγή και να συντονιστεί με όλα τα επίπεδα φωτός. Μέσα από πολύμορφες διαδικασίες θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τους πειρασμούς και να γίνει Ένα με την αρχική Ύπαρξη. Η δημιουργία στέκει αιώνια. Όλα υπάρχουν και τίποτα δεν είναι νέο. Όλα έχουν ειπωθεί, και τα πάντα επαναλαμβάνονται. [...] (Από την έκδοση)Εκάτη Φαϊτάκη

24 γράμματα, 2019
124 σελ.
ISBN 978-618-542-336-0

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Εγώ νυν και αεί

  • Κατασκευαστής: 24 γράμματα
  • Κωδικός Προϊόντος: 978-618-542-336-0
  • Διαθεσιμότητα:
  • 13,99€
  • 12,59€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 12,59€

Ετικέτες: Εγώ νυν και αεί